Contact

¡Arriba! Mexicorn – de feestelijke maiskolfhouder

€ 12,90
Incl. btw
- +
Arriba, arriba! Maiskolven zijn heerlijk maar erg spannend zien ze er niet uit. Waarom zou je ze niet aankleden met een sombrero en cowboylaarzen? Met deze maiskolfhouders wordt op een Mexicaans etentje of themafeest in een handomdraai de juiste toon gezet.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

In de Mexicaanse keuken is mais een veelgebruikt ingrediënt en het eten van maiskolven is in Mexico bijna een nationale volkssport. Mais is van oorsprong aanwezig in de regio, maar het wordt vooral gegeten omdat het lekker is. Warm en zoet, met een laagje boter erop - en je eet ze gewoon uit de hand. Deze maiskolfhouders voorkomen daarbij dat je vingers vies worden of verbranden en zorgen tegelijkertijd voor een feestelijke Mexicaanse sfeer. Een ideaal cadeau voor wie dol is op Mexico en zijn beroemde keuken.

Ook op een Mexicaans themafeest zal je met dit cadeau voor glimlachende gezichten zorgen. Combineer ze met chilipepers, cactussen, tequila en andere typisch Mexicaanse sfeermakers en maak het feestje helemaal af. Met een beetje geluk zijn sommige bezoekers zelfs net zo passend gekleed als de maiskolven, compleet met cowboylaarzen en sombrero’s!

Het is natuurlijk geen geheim; het liefst eet je maiskolven natuurlijk net als in de tekenfilms, maar in de praktijk valt dat altijd tegen. Deze maiskolfhouders zijn dan al gauw the next best thing – feestelijk en handig bovendien. Geef ze cadeau aan iemand die houdt van mais, Mexico en Midden-Amerika en je zult zien dat men de pogingen tot cartoonesk mais eten direct zal staken.

Productdetails

  • Set voor twee personen
  • Bestaande uit hoed en laarzen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-30T20:32:02+00:00