Contact

3D-metaalbouwset “Gitaar”

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +
(0)
Dit bouwpakket is voor handvaardige rockers, of rockende handarbeiders natuurlijk. Eenmaal in elkaar gezet is dit kleine kunstwerkje een gedetailleerde replica van een elektische gitaar. Leuk om in elkaar te zetten, nog leuker om cadeau te doen. Rock on!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze fantastische 3D-bouwset is een leuk cadeau voor iedereen die graag met zijn handen werkt, en voor rock- en gitaarliefhebbers in het bijzonder! Met metalen onderdeeltjes kun je zelf een replica van een elektrische gitaar bouwen.

De los aangeleverde stukjes zijn met een lasersnijder met de grootste precisie uitgesneden, zodat je ze als een puzzel in elkaar kunt drukken. Het bouwwerkje is niet al te gecompliceerd, wat betekent dat je er heerlijk aan kunt knutselen. Rustgevend en wild rockend tegelijkertijd dus!

Als het gitaartje af is kan hij helaas niet daadwerkelijk worden bespeeld, maar als decoratief beeldje doet dit knutselwerkje alsnog zijn werk. Alle details zitten er op, snaren, stemmingsmechanisme, knoppen en de rest. Een te gek cadeau-idee voor knutselaars met een voorliefde voor knetterende rockmuziek.

Productdetails

  • Model van een elektrische gitaar
  • Om zelf in elkaar te zetten
  • Afmetingen: 11,4 x 3,9 x 3,2 cm
  • Vanaf 14 jaar

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2022-09-25T17:12:52+00:00