Contact

30 Day Challenge - Ontspanning

€ 10,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Niet iedereen zal het geloven, maar voor sommigen is het toch echt een enorme uitdaging: ontspannen. Een rustmoment vinden is niet altijd even makkelijk, zeker niet voor workaholics die weleens vergeten dat het belangrijk is om af en toe even een stapje terug te nemen. Voor hen is er deze box, waarin dertig verschillende opdrachten zitten die je ertoe dwingen eens even lekker iets rustigs te doen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Druk, druk, druk. Je hoort het steeds vaker. Maar alleen maar druk zijn is ook niet gezond. Een rustgevend momentje helpt om de alledaagse bezigheden beter en met minder stress te vervullen.

Ken je iemand die van ´s morgens vroeg tot ´s avonds laat aan het rennen is? Die de kinderen aankleedt en naar school brengt, vervolgens gaat werken, boodschappen doet, kookt, de kinderen naar judo brengt en in bed stopt en vervolgens afgepeigerd in bed rolt? Geef dan dit leuke cadeautje als reminder dat af en toe ontspannen een absolute must is!

Ga eens rustig de plantjes water geven, doe een stresslozende yoga-sessie of probeer op een andere manier je hoofd leeg te maken. Van fijne ideeën als deze vind je er dertig in dit rustgevende doosje. Een perfect cadeau voor vrienden of familieleden die soms net iets te gehaast door het leven gaan. Want de aloude wijsheid blijft tot op de dag van vandaag een waarheid: haastige spoed is zelden goed.

Productdetails

  • Doosje met 30 onspanningsuitdagingen
  • In het Engels
  • Materiaal: papier
  • Grootte: 20 x 13 x 9 cm
  • Met speels design

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2022-12-02T11:53:55+00:00