Contact

3 x mobieltje beschermhoes voor iPhone 6

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Deze beschermhoes voor de iPhone 6 is optimaal voor het gebruik buiten de deur. Dun, transparant en goed beschermd tegen stof, sneeuw en vuil. Dit is de perfectie mix tussen een hoes en beschermfolie. Een praktisch en cool cadeau-idee voor vrienden.

Other customers bought

Productbeschrijving

Beschermhoezen en folie zijn de meest gebruikte materialen om een mobiele telefoon of iPhone te beschermen. Deze omhulling combineert beide beschermsoorten en biedt zelfs nog meer.

Hoe het werkt? Je spant de folie om de telefoon en plakt het materiaal aan de achterkant dicht. Vervolgens komt de bijzondere hoes van thermoplastisch polyurethaan eraan te pas om de waardevolle iPhone optimaal te beschermen. Door een transparantie van 98% ziet de display van het mobieltje er nog even schitterend uit en kan de touchscreen nog net zo nauwkeurig worden gebruikt als voor de beschermende laag. Ook telefoneren lukt nog net zo comfortabel als altijd. Door de folie én de bijzondere hoes hoeft de eigenaar van het mobieltje zich onderweg geen zorgen te maken over zijn kostbare telefoon. Dat is een geruststellende gedachte. Het is bovendien ideaal dat de prachtige iPhone er onveranderd goed uitziet en alle functies het ondanks de stevige bescherming feilloos doen.

Het apparaat is nu optimaal beschermd tegen vuil en stof. Bovendien is de telefoon nu water- en luchtdicht! Dat betekent dat je de telefoon onbezorgd mee naar buiten kunt nemen als er iets avontuurlijks te beleven valt. Deze bijzondere beschermhoes voor iPhone wordt geleverd in een set met 3 beschermhoezen en afdichtende strookjes. Een cool cadeau-idee voor avonturiers met een iPhone 6!

Productdetails

  • Bevat 3 beschermfolies en 3 afdichtingsstrookjes
  • Touchscreen, camera en telefonie blijven volledig functioneren
  • Gedetailleerd ontwikkeld voor de iPhone 6 
  • Water- en vuilafstotend
  • Van thermoplastisch polyurethaan
  • Let op: Om het mobieltje op een kabel aan te sluiten moet de beschermfolie worden verwijderd

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-01-24T10:54:32+00:00