Contact

100 Places you must visit before you die

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Voor veel mensen is reizen het toppunt van levensgenot. Thailand, Australië, Brazilië of Marokko: er is zo veel te ontdekken dat het bijna onmogelijk is om alles van de wereld te zien, hoewel sommige mensen goede pogingen doen. Ken je iemand die ook wel een poging wil wagen? Help hem of haar dan om wat gerichter te werk te gaan, met deze poster waarop 100 echte must-see-bestemmingen staan. Een leuk cadeau ter inspiratie en/of herinnering.

Other customers bought

Productbeschrijving

“Alleen wie reist begrijpt dat de wereld klein is en draait.” Over reizen bestaan er zo ongeveer net zoveel wijsheden als bestemmingen. Maar als het om reizen gaat, staat één ding als een paal boven water: wie er eenmaal mee begint kan er maar moeilijk mee stoppen.

Ken je iemand die ook is gegrepen door het wanderlust-virus, die het liefst elke uithoek van de wereld wil zien en elke mogelijkheid aangrijpt om eropuit te trekken? Dan is deze poster voor diegene zeker een leuk cadeau. Hier staan namelijk de honderd gaafste plekken ter wereld op die je als reiziger zou willen zien.

Heb je een bestemming (al) bezocht? Dan kun je hem markeren met een van de meegeleverde stickers. Wie de kaart vol krijgt, heeft gewonnen!

Productdetails

  • Poster met 100 stickers om reisdoelen te markeren
  • Met kleine striptekening onder de stickertjes
  • Afmetingen: 58 x 9 x 9 cm
  • Materiaal: papier
  • Engelstalig

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2021-11-26T23:42:33+00:00